Velger du PayPal som betalingsløsning, betaler du sikkert og enkelt med ditt Visa eller kredittkort. Varen(e) blir sendt umiddelbart fra mitt lager, da pengene mottas samtidig som du handler. Det er ingen oppbevaring av kortopplysninger i nettbutikken, og du behøver ikke opprette egen PayPal-konto for å benytte deg av denne betalingsløsningen.

Hvis du ønsker privat oppgjør, så send en e-post via fanen "kontakt" med informasjon om hvilken vare du ønsker. Du vil da motta et kontonummer som du kan betale inn til via nettbank, eller evt. telefonnummer for Vipps-overføring.

Det beregnes kun fraktkostnad for 1 produkt, når forsendelsen innheholder flere produkter i samme bestilling.

Du har i henhold til angrerettloven 14 dagers ubetinget angrerett når du handler i denne nettbutikken. Det betyr at dersom du angrer på et kjøp du har gjort, kan du returnere varen innen 14 dager, og få salgssummen refundert. Fraktomkostninger begge veier må dekkes av kunden, så retur må derfor ikke sendes i postoppkrav. Fyll ut angrerettskjemaet som fulgte med din bestilling, og legg dette ved returforsendelsen. Så snart jeg har mottatt den ubrukte varen i samme stand som den ble sendt, returneres kjøpesummen til kontonummeret som er oppgitt. Dersom du angrer på en bestilling før varen(e) er sendt, kan du avbestille ved å sende en e-post til snella.design@lifi.no

Jeg pakker og sender normalt alle bestillinger innen 24 timer etter bestillingen er registrert i nettbutikken. Leveringstid er 1-3 dager etter at varen er sendt.